Mogelijkheden

Huis aan den IJssel is multifunctioneel en is daarom geschikt voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten:

1

 

  • Coaching/Trainingen aan den IJssel

Een goede coaching vraagt om een inspirerende en rustgevende ambiance. Huis aan den IJssel biedt deze mogelijkheid door niet alleen zijn binnen- maar ook zijn buitenruimte beschikbaar te stellen. U staat namelijk via de deur aan de achterzijde direct in onze ruime afgegrensde terras aan het Vuykpark. Ook daar kunt u in alle rust met elkaar werken.
1

2

  • Vergaderingen aan den IJssel

Huis aan den IJssel biedt een prettige ruimte waar u rustig met uw collega’s, gasten en zakenrelaties kunt vergaderen. De ruimte biedt plek aan maximaal dertig personen en kan naar uw wens worden ingedeeld doordat de tafels eenvoudig verplaatsbaar zijn. Huis aan den IJssel is een vrijstaand pand op een rustige locatie, dus u kunt gefocust en in stilte werken.
1

.

  • Presentaties aan den IJssel

Zoekt u een mooie ruimte voor uw (bedrijfs)presentatie? Dan ben u zeker bij Huis aan den IJssel aan het juiste adres. Voorafgaand bespreken wij uw wensen met u door en is de zaal bij aanvang ingericht naar uw ideeën. U ontvangt uw gasten in een zakelijke sfeervolle ruimte in een rustige omgeving. Wilt u gebruik maken van de beamer? Door de mogelijkheid om de ruimte te verduisteren zal de focus totaal op u en uw presentatie worden gelegd.
1

 

  • Creatieve workshops aan den IJssel

Naast zakelijke bijeenkomsten is de ruimte door zijn lichte uitstraling en rustgevende uitzicht ook zeer geschikt voor creatieve bijeenkomsten. Tafels en stoelen staan in een handomdraai aan de kant zodat u beschikt over een grote lege ruimte. Deze ruimte is door de zachte kunststof vloer geschikt voor dans, theater en yogatraining. Wilt u bijvoorbeeld een workshops Yoga geven, maar vindt u de ruimte te groot? Dan kunnen wij de ruimte door middel van de afscheiding in tweeën delen. Zo kunt u werken in een intiemere sfeer.

Bent u op zoek naar een ruimte voor uw creatieve workshops zoals schrijven, tekenen of ander handwerk? Dan bent u bij ons op de goede plek. Aan de achterzijde van de ruimte bevindt zich namelijk over de gehele breedte een professioneel werkblad. Wanneer u aan dit blad werkt, kunt u zich tegelijkertijd laten inspireren door het rustgevende uitzicht op de Hollandse IJssel.
1

Het is mogelijk om de ruimte te huren voor een dagdeel tot meerdere dagen.
Neem contact met ons op voor de planning.