De locatie

Het Vuykpark in Capelle aan den IJssel is een geliefde plek voor menig Capellenaar. Huis aan den IJssel is gevestigd in het midden van het Vuykpark dat sinds 2005 een totale metamorfose onderging. Zo is er een prachtige boulevard aangelegd en heeft restaurant ‘Fuiks eten & drinken’ zijn deuren geopend. Hoewel Huis aan den IJssel rustig gelegen is, is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. U vindt Huis aan den IJssel in slechts enkele kilometers afstand vanaf Rotterdam. Met voldoende gratis parkeergelegenheid naast de deur, de mooie boulevard en de strakke en werkbare ruimte zal het u en uw gasten aan niets ontbreken.

.

Bij ons kunt u tegen een kleine meerprijs warme en koude dranken nuttigen.
Wilt u echter vooraf, tussendoor of na afloop genieten van een goede lunch of maaltijd op een unieke locatie? Dan vindt u ‘Fuiks eten & drinken’ op nog geen tweehonderd meter afstand met een ruim terras aan het water. Bekijk hier de menukaart van ‘Fuiks eten & drinken’.
Wanneer u niet in de regio woont en op zoek bent naar een stijlvolle bed and breakfast, dan vindt u op ongeveer vijfhonderd meter afstand De Oude Kern, een ruim appartement waar u na uw bijeenkomst in Huis aan den IJssel gastvrij zult worden ontvangen.